haters make me famous


dålig uppdatering framöver!

Ni ser rubriken, bloggar från mobilen så kanske skriver lite fel men ska försöka så gott det går. Uppdateringen på bloggen kommer ju som sagt inte bli så jättebra dom 2 veckorna här framöver. Hoppas ni förstår mig nu! Det är ju sommarlov, så jag vill helst passa på att vara med familjen, vänner och ha kul osv. Vill inte bara sitta inne och vara vid datorn.. It's summer time, right? Och denna veckan så ska jag ju till Kroatien så det är ju också anledningen till dålig uppdate! Hoppas ni får ett riktigt härligt och roligt sommarlov! Okej, jag kommer ju också vara här en liten del av sommarlovet men sedan så börjar ju skolan igen?! Åh, ångest! Till alla mina älskade vänner: HA DET KUL I SVERIGE! Kommer sakna er enormt mycket, hoppas att vi har internet på vårt hotell (det kommer vi nog ha) så att vi kanske kan snacka lite på facebook osv. Även till alla er andra, hoppas ni får ett riktigt gött sommarlov! Love till er :)

Ha det så bra nuuudå, puss och kram från mig!

visste ni att..?

jag älskar att gå långa promenader och just listen to muuusic.
jag är väldigt slarvig.
jag älskar att dansa.
jag hatar soppa.
jag har dansat balett.
jag är väldigt svårt att lita på folk.
det finns INGEN som vet allting om mig.
jag har ofta humörsvängningar.
jag vill ha mörkblåa ögon.
jag hatar hissar!
jag hatar trånga utrymmen, usch
jag är sämst på fotboll.
det är inte många som verkligen KÄNNER mig.
jag tar bilder nästan hela tiden.
jag har gått på minst 8 olika sporter.
jag är singel.
jag klarar inte av att ha fula naglar, haha.
jag gillar att skriva och har massa texter på min data.
jag älskar att vara uppe länge på natten.
jag är kroat.
jag är beronde av min mobil, BEROENDE.
jag vill ta hål i naveln.
jag är laktosintolerant. 

-


skolavslutning imon!

hejhej!

Jahopp, skolavslutning imon då. Längtat så himla mycket, och nu så är det snart äntligen slut. OHYEAH! Denna sommaren kommer att rocka känner jag, kommer bli så j*vla kul! Idag så var min klass och en till klass i 8:an i Hyltan. Vi gjorde lite olika grejer. Grillade, spelade fotboll, snackade, fiskade och så vidare. Slutade ungefär halv 1, illgött! Men det var rätt så trevligt faktiskt.

Taggad tills imon, åh vill bara få det gjort typ.. hehe. Men gud vad fort det har gått, jag ska börja i 8:an till hösten?
Nah, längtar faktiskt ändå lite..

Imon så börjar vi kl 9, för vi ska ju vara i en kyrka på morgonen. Åka limousine kommer bli kul! Åkt det innan, men alltid lika kul att åka, haha!
Hörs en annan dag, kram!

sjukt bra låt!


before i die


RSS 2.0