HAHAHAHAHA











first day in school

hejhej!
 
Första skoldagen idag, vart helt okej. Men skolan kommer alltid enligt mig att vara urtråkig. Det är sant, tur att man iallafall har några vänner som alltid gör allting roligare. Har inte saknat skolan på något sätt, sommarlovet har ju varit helt perfekt och hade inte varit fel och få ha lov i någon vecka till. åhh, hade ju varit helt underbart! Dags att sluta drömma lite nu eller? haha ja! 

Har nästan inga planer inför imorgon, utom skolan då som jag måste till varje dag. Åhh, fml alltså. Kanske går ut och springer en runda efter skolan och gör lite styrkeövningar, bra idé! Sedan så ska jag nog även jag och Johanna öva på en låt som vi ska sjunga på en 18års fest! Spännande right? hell yeah.

Nu blir det att käka kvällsmat, hörs och ta hand om er! 

13e augusti 2012

Jag lever! 
 
Var ett tag sedan jag bloggade sist. Inte riktigt haft lust till att blogga eftersom andra saker är ibland viktigare. För mig börjar skolan om 1 vecka & 1 dag. Jag är inte så glad för det, men men. Haft ett bäst sommarlov, bättre kunde det inte ha varit. ALLT har varit perfekt. Livet är bra just nu, love.  Jag har suttit nästan hela dagen och letat runt efter en clutch (handväska) som jag skulle kunna ha på min systers 18års fest. Ville ha en handväska med lite mönster på, men har tyvär inte hittat någon som jag riktigt tyckte var fin. Blir nog istället att jag köper en som är helsvart, går bra det med. Längtar faktiskt till Nikolinas 18års fest. Ska bli kul att få träffa släkten som bor en bit härifrån. Även lite annat folk, t.ex kompisar till mig och så. 
 
Ta hand om er så hörs vi om några dagar igen, kram!
 

Cover drive - Explode ft. Dappy


RSS 2.0